neljapäev, 19. detsember 2013

Talve- ja jõulukeskused

Kolmapäeval, 18.detsembril toimus kolme tunni ajal keskuste projektipäev. Seekord said ka õpilased ise keskuse tööd ette valmistada ja oma kaaslastele ülesandeid välja mõelda. Rühmad näitasid, et on kohusetundlikud ja loovad, keskused said head, arendavad ja kaaslastele huvitavad.
 
Muusikakeskuses pidid õpilased kuulama kõrvaklappidest jõululaule, panema kirja laulu pealkirja, taktimõõdu, kuuldud pillid ja kirjeldama meloodiat.
Kirjanduskeskuses lugesid õpilased teksti teiste maade jõulukommetest ja vastasid küsimustele. Tuli välja, et rootslased söövad jõululaupäeva õhtul lausa üheksa korda.
Meisterdamiskeskuses tegid õpilased jõulukaarte papist ja värvilistest paberitest.
Spordikeskuses lugesid lapsed meie oma riigi sportlaste kohta, vastasid küsimustele ja püüdsid kuulsuseid piltidelt üles leida.
Loodusõpetuse/kunstikeskuses pidid õpilased lahendama mitmeid talve ja jõuludega seotud nuputamisülesandeid (labürint, ühendamine, kaduma läinud sõnad luuletuses, ristsõna jne)
Jõulumaakeskuse pani kokku õpetaja. Selles keskuses pidid õpilased joonistama kirjelduse järgi Jõulumaa plaani, lahendama matemaatika nuputamisülesandeid Jõulumaa kohta, leidma koordinaatide järgi ruudustikust pildi jne.
 
 

 
 


 
 

 Rohkem pilte fotkis!