esmaspäev, 20. mai 2013



Rakvere Koolide Päev 2013

Kolmapäeval, 22. mail kohtuvad Rakvere keskväljakul erinevate Rakvere koolide õpilased, et vahetada omavahelisi kogemusi, pidada maha väike omavaheline mõõduvõtt ning lustida ühisel kontserdil.

Kell 13 algavad tegevused Keskväljakul kõige väiksematele koolijütsidele. Orienteerumismängu Keskväljaku piirkonnas viivad läbi Rakvere Kolledži tudengid.

Kell 14 avatakse erinevate koolide töötoad. Tegutseda saab RRG Videostuudio töötoas, Rakvere Gümnaasiumist tulevad RGTA ja väitlusklubi, Rakvere Ametikool lihvib oskuseid vilepilli meisterdamises, samuti näitavad ja jagavad oma oskusi kokad ja it erialade õpilased, Lääne-Viru Rakenduskõrgkool korraldab ärimängu võistluse, samuti õpetab kingituste pakkimise ja elustamise (mõlemad ju suvel vajalikud!) nippe.

Kell 15 avatakse koostöös Lääne-Virumaa Keskraamatukoguga ülelinnaline orienteerumisrada. Kirjandusliku orienteerumise punktid pakuvad lisaks tervislikule jalutuskäigule ja ühisele võistlusele ka uusi teadmisi kodulinna kirjandusloost. Tegemist on omamoodi eelsoojendusega Rakvere Linna Päevade ajal toimuvale orienteerumisele!

Kell 17 astuvad keskväljakul lavale parimad koolibändid! Lava vallutavad Ametikooli bänd "Teine amet", Rakverre Reaalgümnaasiumit esindav "Tuli" ja "Kitselapsed" Rakvere Gümnaasiumist!

Kell 19 astub lavale peaesineja Liis Lemsalu.

Kogu päev on tasuta! Kuigi tegemist on koolidele suunatud sündmusega, on Keskväljakule lustima oodatud kõik huvilised kuna lisaks omavahelise koostöö arendamisele soovivad Rakvere haridusasutused läbi sündmuse tutvustada ka oma tegemist linnarahvale.