neljapäev, 29. mai 2014

Õppeaasta lõpp läheneb

Reedel, 30. mail on neli tundi ja siis lähme peamaja hoovi laadale. Õpilased, kes müüvad, lähevad kolmanda tunni keskel. Pärast laadamelu nautimist teeme ringkäigu peamajas ja tutvume järgmise aasta klassijuhatajaga.

Pühapäeval, 1. juunil toimub lõpupidu kell 13.00 Marvini juures. Kaasa söök või jook, toidualused või topsid, hea tuju, head mõtted, mängud.



Esmaspäeval, 2. juunil toimuvad esimesed kolm tundi. 11.00-12.00 külastavad klassid erinevaid ringitunde. Meie klass läheb rahvastepalli mängima, tantsima ja erilise eesti keele ringi. 13.00 kultuurifestival, kuhu saavad minna need, kellel on kutsed või kes esinevad.

Teisipäeval, 3. juunil toimuvad kolm tundi. 4. tunni ajal kaitsevad/ tutvustavad 4. ja 5. klassid aulas haridusprogrammi "Ettevõtlik kool" projekte. Kell 12.00 algab talendipäev aulas.

Kolmapäeval, 4. juunil läheme õppekäigule Kauksi looduskeskusesse koos 6. a klassiga. Buss väljub 8.40 kooli hoovist. Tagasi oleme umbes 15.00. Selga ilmastikule vastav riietus ja kaasa söök/jook.






Neljapäeval, 5. juunil toimub aktus kell 10.00 Tln tn maja aulas. Selga pidulik riietus, pähe koolimüts. Pärast aktust toimub klassijuhatajatund.