teisipäev, 29. aprill 2014

Kalender ja ettevõtted

Mitmes Lääne-Virumaa koolides on käivitunud Ettevõtliku kooli programm. Üks nendest koolidest on Rakvere Gümnaasium. Õpilastel tekib vahvaid mõtteid, mida nad tahavad ellu viia. Üks tore idee on anda välja kalender hiljuti toimunud konkursi „Omanäoline Rakvere“ parimatest töödest. Kalendris on kõrvuti fotod Rakverest ja õpilaste kirjutatud muistendid. Kalendrit saaks jagada auhinnana õpilasvõistluste tublimatele, see oleks tore kingitus ka kooli, linna või ettevõtte külalistele, seda võib tellida kinkimiseks töötajatele või sõpradele.

Kalendri väljaandmiseks on oluline kogu koolipere koostöö. Saime koos kirja palju Rakvere ettevõtteid. Me vajame Rakvere ettevõtete abi, et anda kalender trükki. Nüüd saavad õpilased hakata ettevõtete poole pöörduma.

5. a õpilased on moodustanud neli rühma, kes kõik soovivad ettevõtete juhatajatele helistada, aja kokku leppida ja võimalusel minna ettevõtesse projekti tutvustama. Oleme koos harjutanud viisaka telefonikõne tegemist ja e-maili saatmist. Samuti oleme jaganud rolle ja mänginud läbi kohtumise ettevõtte juhiga. Päris palju telefonikõnesid on juba tehtud ja mitmes ettevõtteski käidud. Aktiivsed õpilased!!!